Doktor Nikola Baroš logo - verzija za blog

Dr Baroš na najvećem međunarodnom kongresu estetske hirurgije ISAPS u Kolumbiji

Dr Nikola Baroš vratio se sa najvećeg međunarodnog kongresa estetske hirurgije u Kolumbiji. Kongresu je prisustvovalo hiljade plastičnih hirurga iz preko 90 zemalja, a doktor Baroš je bio jedini predstavnik Bosne i Hercegovine.

Dr Nikola Baroš na edukaciji o Aptos nitima

 

Održan je i sastanak nacionalnih sekretara s ciljem poboljšanja edukacija doktora, te sigurnosti pacijenata. Doktor Baroš kao nacionalni sekretar ispred Bosne i Hercegovine će u narednom periodu preduzeti aktivnosti kako bi što veći broj mlađih kolega, ali i onih iskusnijih imao pristup što većem broju edukacija, ali i kako bi postali članovi ISAPSa.

Pored profesionalnog usavršavanja odlično je osmišljen bio i zabavni program kroz koji je približena kultura Latinske Amerike.

📳+387 65 033 300
☎+387 51 818 818

Ostale novosti

Pročitajte i ostale povezane novosti i ostanite u toku sa dešavanjima u našoj klinici, ali i u svijetu plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Dr Baroš na kongresu u Kolumbiji - naslovna fotografija

Dr Baroš na najvećem međunarodnom kongresu estetske hirurgije ISAPS u Kolumbiji

Dr Baroš na najvećem međunarodnom kongresu estetske hirurgije ISAPS u Kolumbiji Dr Nikola Baroš vratio se sa najvećeg međunarodnog kongresa...

Pročitajte više »
Dr Baroš BIH predstavnik ISAPS

Dr Nikola Baroš izabran za nacionalnog predstavnika ISAPSa ispred BiH

Dr Nikola Baroš izabran za nacionalnog predstavnika ISAPSa ispred BiH ISAPS je međunarodno udruženje estetske i plastične hirurgije, vodeće svjetsko...

Pročitajte više »
Dr Nikola Baroš na edukaciji o Aptos nitima

Dr Baroš na edukaciji o Aptos nitima u Gruziji

Dr Baroš na edukaciji o Aptos nitima u Gruziji Dr Nikola Baroš posjetio je kompaniju Aptos koja je trenutno u...

Pročitajte više »