Doktor Nikola Baroš logo - verzija za blog

Dr Nikola Baroš izabran za nacionalnog predstavnika ISAPSa ispred BiH

ISAPS je međunarodno udruženje estetske i plastične hirurgije, vodeće svjetsko profesionalno tijelo za sertifikovane estetske plastične hirurge sa misijom da inspiriše i njeguje obrazovanje o estetskoj hirurgiji radi sigurnosti pacijenata. Danas zajednica članova ISAPSa obuhvata više od 5000 najuglednijih svjetskih estetskih i rekonstruktivnih hirurga u 117 zemalja.

Dr Nikola Baroš na edukaciji o Aptos nitima

 

Uloga nacionalnog predstavnika je da doprinosi održavanju visokih standarda kada je riječ o izvrsnosti u estetskoj hirurgiji i sigurnosti pacijenata, kao i da promoviše rad ovog udruženja.

Četvorogodišnji mandat dr Baroša započeće u junu ove godine na velikoj konferenciji Međunarodnog udruženja estetske i plastične hirurgije u Kartaheni u Kolumbiji kojoj će doktor Baroš i prisustvovati.

Dr Baroš je obećao da će raditi na afirmaciji estetske hirurgije u Bosni i Hercegovini, te da će se truditi da se na teritoriji BiH održi što više edukacija i radionica, kako za mlade plastične hirurge, tako i za iskusne kolege. Takođe, izborom za nacionalnog predstavnika ISAPSa isped BiH, svojim radom zalagaće se da što veći broj plastičnih hirurga postanu članovi ovog međunarodnog udruženja.

📳+387 65 033 300
☎+387 51 818 818

Ostale novosti

Pročitajte i ostale povezane novosti i ostanite u toku sa dešavanjima u našoj klinici, ali i u svijetu plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Dr Baroš BIH predstavnik ISAPS

Dr Nikola Baroš izabran za nacionalnog predstavnika ISAPSa ispred BiH

Dr Nikola Baroš izabran za nacionalnog predstavnika ISAPSa ispred BiH ISAPS je međunarodno udruženje estetske i plastične hirurgije, vodeće svjetsko...

Pročitajte više »
Dr Nikola Baroš na edukaciji o Aptos nitima

Dr Baroš na edukaciji o Aptos nitima u Gruziji

Dr Baroš na edukaciji o Aptos nitima u Gruziji Dr Nikola Baroš posjetio je kompaniju Aptos koja je trenutno u...

Pročitajte više »
Primarna rekonstrukcija dojke - Doktor Nikola Baroš

Ljekari UKC RS uradili primarnu rekonstrukciju dojke

Ljekari UKC RS uradili primarnu rekonstrukciju dojke. Kolege iz rusije operaciju gledale video linkom Ljekarski tim Univerzitetskog kliničkog centra RS...

Pročitajte više »